کتاب و کتابخوانی

آمار و اخبار در خصوص کتاب و کتابخوانی در سطح استان و کشور

کتاب و کتابخوانی

آمار و اخبار در خصوص کتاب و کتابخوانی در سطح استان و کشور

حضرت علی (ع): کتاب، بستان‎های عالمان و دانشمندان است.
در این وبلاگ می توانید مطالب آموزنده درباه کتاب، کتابخوانی و اهمیت کتاب را مطالعه نمایید نظرات و پیشنهادات ارزنده شما ما در پربار کردن این وبلاگ یاری خواهد کرد.

بایگانی

پنج ویژگی مدیران بزرگ

عزیز الله الهی | يكشنبه, ۲۹ آذر ۱۳۹۴، ۰۱:۵۴ ب.ظ


پنج ویژگی شخصیتی مدیران بزرگ

بر اساس تحقیق گسترده بزرگ‌ترین موسسه نظرسنجی جهان، گالوپ، تنها ۱۰ درصد از مردم دارای استعداد مدیریتی هستند و ۲۰ درصد نیز تاحدی دارای این استعداد هستند و می‌بایست با روش‌های مختلف آموزشی خود را تقویت کنند. به‌راستی علت کم یابی استعداد مدیریتی چیست؟ مدیریت، شغل بسیار پیچیده‌ای است. شما به‌عنوان مدیر با مجموعه‌ای از انسان‌ها طرف هستید و می‌بایست با هدایت و نظارت بر کار آن‌ها و ایجاد هماهنگی، امور را به سرانجام برسانید. درواقع شما در پست مدیریتی با «سیستم اجتماعی» _مجموعه‌ای از افراد که با یکدیگر درراستای هدفی خاص ارتباط دارند_ سروکار دارید که بر اساس آرای نظریه‌پردازان سیستم، پیچیده‌ترین سیستم موجود در جهان هستی است.

 ازاین‌رو مدیریت کردن و موفقیت در مشاغل مدیریتی، استعدادها و مهارت‌های متعدد و متنوعی می‌خواهد که تجمیع همه آن‌ها در یک نفر به‌ندرت رخ می‌دهد. بر اساس تحقیق موسسه گالوپ، وجود این ۵ استعداد شخصیتی در افراد، می‌تواندآن‌ها را تبدیل به مدیران بزرگ کند:

 انگیزش

مدیران بزرگ نه‌تنها خود انسان‌هایی باانگیزه هستند، بلکه دائماً در حال انگیزه دادن به زیردستان و همکاران خود برای انجام هرچه بهتر کارها و به نتیجه رساندن تلاش‌ها هستند.

 قاطعیت

مدیران بزرگ در امور مربوط به کار با کسی شوخی ندارند و در مواجهه با سختی‌ها، خود را نمی‌بازند و تا به پایان رساندن کار دست از تلاش بر‌نمی‌دارند.

 تصمیم‌گیری

مدیران بزرگ، تصمیم‌گیرنده‌هایی بزرگ هستند و این تصمیمات را در جهت منافع سازمان می‌گیرند نه راضی کردن این‌وآن.

 پاسخگویی

مدیران بزرگ نه‌تنها از مسئولیت‌های سنگین فرار نمی‌کنند بلکه با آغوش باز به استقبال آن‌هامی‌روند و در برابر نتایج به‌دست‌آمده نیز پاسخگو بوده و شکست‌ها را به گردن دیگران نمی‌اندازند.

 رابطه‌سازی

مدیران بزرگ روابطی مبتنی بر اعتماد و تفاهم میان خود و همکاران و زیردستان برقرار می‌سازند و در روابط خود شفافیت دارند و اهل مخفی‌کاری نیستند. آن‌ها همچنین با استفاده از ارتباطات درون و بیرون سازمانی، در صدد تحقق اهداف سازمان هستند.   

سایت مدرسه بازرگانی تهران

  • عزیز الله الهی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی